Villa Carić – Svirče

Villa Carić je renovirana stogodišnja kamena ljepotica koja se nalazi u starom kamenom dijelu sela Svirče. Sagrađena je krajem 19. Stoljeća, a renovirana 2006. god. u modernom stilu. Pruža pogled na obližnje vinograde, maslinike, polja lavande, kadulje i ružmarina.
Svirče je malo selo koje se nalazi u sredini otoka Hvara podno najvišeg vrha otoka, sv.Nikole, iz kojeg se pruža pogled na srednjodalmatinske otoke; a do kojeg vodi cesta iz samog sela. U selu vlada mir i tišina, te je time Villa Carić pravo mjesto za ljude koji žele bijeg od brzog života današnjice. Također je pogodna za one koji se žele okupati, razgledati povijesne znamenitosti ili zabaviti jer je Svirče udaljno svega nekoliko minuta automobilom od centra Jelse, Starog Grada i Hvara.

Apartmani Dolac – Ivan Dolac

Apartmani Dolac su smješteni 100m od mora u mjestu Ivan Dolac, na južnoj strani otoka Hvara.
Apartmani se sastoje od 4 smještajne jedinice u kategoriji od 4 i 3 zvijezdice. Moderno su uređeni te pružaju pogled na more.

Ivan Dolac je malo turističko mjesto bogato prekrasnim plažama, zimi je nenaseljeno dok se polako već u proljeće s dolaskom prvih domaćina i turista pretvara u pravi raj na zemlji.
U mjestu se nalaze 2 restorana, 3 kafića udaljena 150m od apartmana, i trgovina 30m.

O gostima, već dugi niz godina, vodi brigu obitelj Carić.